Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Imunizarea continuă: Unde poți găsi punctele mobile de vaccinare

© Sputnik / Mihai CarausМобильный пункт вакцинации на Скулянке
Мобильный пункт вакцинации на Скулянке - Sputnik Moldova, 1920, 04.08.2021
Abonare
Vaccinarea în punctele mobile continuă. Troleibuzul și autobuzul va staționa astăzi în centrul Capitalei și în comuna Stăuceni.
CHIȘINĂU, 4 aug - Sputnik. Cei care încă nu au reușit să se vaccineze împotriva noului coronavirus, dar vor să o facă, sunt așteptați la punctele mobile care sunt amplasate în municipiul Chișinău. Începând cu ora 10:00, troleibuzul și autobuzul destinat special pentru campania de vaccinare staționează în Capitală și în suburbii.
Astfel, miercuri, 4 august, doritorii de a se imuniza pot găsi troleibuzul în sectorul Centru al Capitalei, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în apropiere de Centrul Comercial „UNIC”. Totodată, autobuzul va staționa astăzi în comuna Stăuceni, în intersecția străzilor Grătiești și Studenților.
Punctele mobile de vaccinare vor activ până la ora 18:00.
Ambulanță - Sputnik Moldova, 1920, 03.08.2021
Coronavirus
Tot mai multe cazuri noi de COVID-19: Crește și numărul cazurilor de import
La punctele mobile de vaccinare poate să se imunizeze oricine, indiferent de viza de reședință și locul de trai. Vaccinarea se poate face doar în baza actului de identitate.
După imunizare, fiecare persoană primește certificatul care confirmă ca i-a fost administrată prima doză și este informată despre data pentru cea de-a doua doză.
Punctele mobile includ zona de triaj, zona de vaccinare și zona de monitorizare. La fel, a fost amenajat un spațiu special pentru eventualele cazuri de complicații post-vaccinare.
Conform datelor oficiale, în țară, 1 061 350 de persoane s-au imunizat deja împotriva noului coronavirus.
Fluxul de știri
0