Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Patru consilieri PAS pleacă din CMC

© Sputnik / Miroslav Rotariprimaria chisinau cmc consiliul municipal
primaria chisinau cmc consiliul municipal - Sputnik Moldova, 1920, 04.08.2021
Abonare
Câțiva consilieri PAS din CMC au decis să renunțe la mandatul din CMC în favoarea celui de deputat.
CHIȘINĂU, 4 aug – Sputnik. Patru consilieri municipali ai Partidului Acțiune și Solidaritate au decis să plece din CMC, optând în favoarea funcției de deputat. Este vorba despre Alexandru Trubca, Vasile Grădinaru, Ina Coșeru, și Angela Munteanu-Pojoga, care au acces în Legislativ în urma alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă.
Maxi taxi - Sputnik Moldova, 1920, 22.07.2021
Societate
Fără maxi-taxi în Chișinău: Iată de când nu vor mai circula
”Echipa PAS nu a devenit mai mică după aceste alegeri, dimpotrivă ,este mai mare. Pur și simplu vom activa din posturi diferite, dar axați pe aceleași probleme ale municipiului Chișinău. Acum vor fi șase consilieri municipali și patru deputați în Parlamentul Republicii Moldova”, a declarat Vasile Grădinaru.
Totodată, consilierul Zinaida Popa a decis să renunțe la mandatul de deputat și să rămână la Consiliul Municipal Chișinău.
Precizăm că Partidul Acțiune și Solidaritate s-a ales cu 63 de mandate în Parlament, conform rezultatelor alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.
Fluxul de știri
0