Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

FOTO - Accident înfiorător la Edineț: Ce s-a întâmplat cu soția și copilul unui șofer beat

© Pixabay / fsHHGirofar al mașinii de poliție
Girofar al mașinii de poliție - Sputnik Moldova, 1920, 04.08.2021
Abonare
Un accident violent a avut loc în această seară pe o șosea din raionul Edineț. În urma impactului, patru persoane, printre care un copil de doi ani, au ajuns la spital.
CHIȘINĂU, 4 aug – Sputnik. Beat la volan, a băgat patru persoane la spital, printre care soția și copilul său de doar doi ani. Accidentul înfiorător a avut loc astăzi, în jurul orei 19:30, pe șoseaua dintre localitățile Chiurt și Onești din raionul Edineț.
© Photo : Telegram / Poliția Republicii MoldovaAccident înfiorător la Edineț: Un șofer beat și-a băgat șoția și copilul la spital
Accident înfiorător la Edineț: Un șofer beat și-a băgat șoția și copilul la spital - Sputnik Moldova, 1920, 04.08.2021
Accident înfiorător la Edineț: Un șofer beat și-a băgat șoția și copilul la spital
Potrivit Poliției, șoferul de 32 de ani, fiind în stare avansată de ebrietate (1,07 mg/alcool în aerul expirat), deplasându-se într-o curbă, a pierdut controlul mașinii și a izbit-o într-un copac.
În urma impactului, soția de 29 de ani, copilul de doi ani, o femeie de 37 de ani, dar și un bărbat de 41 de ani au fost transportați la spital cu diverse traumatisme.
Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.
Fluxul de știri
0