Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Video: Un autobuz cu turiști s-a răsturnat în Turcia - morți și răniți

© Sputnik / Виктория ВиатрисAmbulanță Turcia
Ambulanță Turcia - Sputnik Moldova, 1920, 02.08.2021
Abonare
Accidentul cu implicarea autobuzului care transporta turiști ruși s-a produs în Antalya, Turcia, mai multe persoane au murit.
CHIȘINĂU, 2 aug – Sputnik. Patru cetățeni ruși și-au pierdut viața într-un accident cu implicarea unui autobuz în Turcia, a comunicat pentru RIA Novosti compania ”Inturist”.
După cum a precizat Consulatul General al Rusiei în Antalya, alți cinci cetățeni ruși au fost grav răniți, doi dintre ei fiind internați în secția de terapie intensivă.
Accidentul a avut loc în zona Manavgat, în jurul orei 18:00. Autobuzul se deplasa din localitatea Konakli spre aeroportul din Antalya, în el se aflau 22 de turiști ruși, inclusiv nouă copii. Conform datelor preliminare ale poliției rutiere, șoferul a pierdut controlul asupra mijlocului de transport, autobuzul a ieșit pe contrasens și s-a răsturnat.
După cum informează Milliyet, în total au fost rănite 16 persoane, fiind transportate la spitalele din apropiere. Șoferul este inconștient, în stare foarte gravă
Fluxul de știri
0