Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Hai la vaccinare: Unde staționează astăzi punctele mobile

© Photo : Facebook / Iv CebanPuncte mobile de vaccinare
Puncte mobile de vaccinare - Sputnik Moldova, 1920, 02.08.2021
Abonare
CHIȘINĂU, 2 aug - Sputnik. Autoritățile locale continuă să îndemne oamenii să se vaccineze împotriva noului coronavirus, iar cu această ocazie s-a decis și prelungirea activității punctelor mobile de vaccinare.
Astfel, luni, 2 august, doritorii de a se imuniza pot găsi troleibuzul în sectorul Ciocana al Capitalei, la intersecția străzilor Alecu Russo și Meșterul Manole. Totodată, autobuzul va staționa astăzi în comuna Băcioi, pe strada Independenței 125/1, în apropiere de Primărie. Punctele mobile de vaccinare vor activa începând cu ora 10:00 și vor activa până la ora 18:00.
Ambulanță - Sputnik Moldova, 1920, 01.08.2021
Coronavirus
Încă o zi fără niciun deces provocat de COVID-19: Câte cazuri noi s-au înregistrat
La punctele mobile de vaccinare poate să se imunizeze oricine, indiferent de viza de reședință și locul de trai. Vaccinarea se poate face doar în baza actului de identitate.
După imunizare, fiecare persoană primește certificatul care confirmă ca i-a fost administrată prima doză și este informată despre data pentru cea de-a doua doză.
Punctele mobile includ zona de triaj, zona de vaccinare și zona de monitorizare. La fel, a fost amenajat un spațiu special pentru eventualele cazuri de complicații post-vaccinare.
Conform datelor oficiale, în țară, 1 044 529 de persoane s-au imunizat deja împotriva noului coronavirus.
Fluxul de știri
0