Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Bălți: Un bărbat l-a ucis pe presupusul amant al soției sale după care s-ar fi sinucis

© Sputnik / Mihai CarausAcces interzis - Politia
Acces interzis - Politia - Sputnik Moldova, 1920, 02.08.2021
Abonare
Un bărbat din Bălți l-a ucis pe presupusul amant al soției sale după care s-ar fi sinucis. Oamenii legii au oferit detalii pe acest caz.
CHIȘINĂU, 2 august - Sputnik. Tragedie la Bălți. Doi bărbați au murit, iar o femeia a ajuns la spital în urma unui conflict provocat de gelozie.
În această după-amiază, un bărbat a fost găsit împușcat în curtea unui bloc de locuințe. Alături de corpul neînsuflețit al victimei de 53 de ani a fost găsită o armă.
Un bărbat, lovit mortal de un autobuz pe o stradă din Capitală - Sputnik Moldova, 1920, 02.08.2021
Accidente
Și-a găsit sfârșitul sub roțile unui autobuz: Un bătrân - strivit pe o stradă din Capitală
Oamenii legii au căutat suspectul de 44 de ani din raionul Dondușeni, al cărui automobil a fost depistat la fața locului. Din nefericire, acesta a fost găsit strangulat în subsolul blocului de locuit unde a comis omorul.
Totodată, oamenii legii au povestit cauza izbucnirii conflictului.

”Preliminar s-a stabilit că o femeie de 40 de ani locuia împreună cu soțul său de 44 de ani în blocul de locuit respectiv. În după amiaza zilei de azi, aceasta s-ar fi întâlnit cu un bărbat de 53 de ani în fața casei. La un moment dat, soțul femeii, întorcându-se acasă și-a văzut soția împreună cu victima, fapt ce l-ar fi determinat să aplice arma de foc asupra ambilor”.

Drept urmare, bărbatul de 53 de ani a decedat pe loc, iar femeia a fost rănită la mână, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.
Fluxul de știri
0