Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Moment jenant pentru Biden: ”Domnule, aveți ceva pe bărbie” - Video

© AP Photo / Patrick SemanskyПрезидент США Джо Байден
Президент США Джо Байден - Sputnik Moldova, 1920, 01.08.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele SUA, Joe Biden, a avut un nou moment jenat la o întâlnire cu guvernatorii în chestiunea incendiilor de vegetație.
CHIȘINĂU, 1 aug - Sputnik. Președintele SUA, Joe Biden, în vârstă de 78 de ani, a avut iarăși un moment jenant după ce unul dintre asistenții săi i-a atras atenția asupra unui „rest de mic dejun” pe bărbie, scrie The New York Post.
Президент США Джо Байден - Sputnik Moldova, 1920, 17.06.2021
Politică
Biden, făcut praf de americani după întâlnirea cu Putin: SUA este în criză prezidențială
Șeful statului discuta situația privind incendiile de vegetație, în regim de video conferință, cu un grup de guvernatori.
La un moment dat, unul dintre asistenți i-a transmis discret președintelui o notă. Biden a citit mesajul, și-a șters bărbia cu mâna stângă și și-a privit degetele.
Apoi s-a întâmplat ceva mai „jenant”, a remarcat autorul publicației. După ce a examinat ceea ce era probabil un rest de la micul dejun, Biden și-a adus degetele la gură, apoi și-a lipit partea din spate a mâinii de buze, ștergându-le încă o dată.
După aceea, președintele „și-a subminat în cele din urmă propria încercare de a ieși din situație”, luând fișa cu o frază scrisă în grabă și folosind reversul ei pentru a face niște notițe. Drept urmare, șeful statului a demonstrat din greșeală conținutul notei.
„Domnule, aveți ceva pe bărbie”, era scris cu marcher negru pe bucata de hârtie.
Toate acestea s-au întâmplat în timpul unei transmisiuni în direct de la Casa Albă, în prezența jurnaliștilor și a camerelor de televiziune. Reacția Președintelui a fost surprinsă pe cameră și transmisă pe rețelele de socializare, iar ironiile de genul „Sper că a fost maioneză” sau ”Era muștar” au început să curgă.
Biden face deseori gafe și se pomenește în situații jenante care nu trec neobservate. De exemplu, l-a numit președinte pe vicepreședinte Kamala Harris, a pronunțat greșit numele liderului rus Vladimir Putin, a confundat cuvintele „vaccinare” și „escaladare”, precum și Siria cu Libia și Irakul cu Iranul. De asemenea, s-a împiedicat și a căzut în timp ce urca scara avionului prezidențial.
Fluxul de știri
0