Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

PLDM are un nou președinte interimar

© Sputnik / Мирослав РотарьSediul PLDM
Sediul PLDM - Sputnik Moldova, 1920, 01.08.2021
Abonare
Partidul Liberal Democrat din Moldova are un nou președinte interimar. Decizia a fost luată în cadrul ședinței Consiliului Politic Național al PLDM.
CHIȘINĂU, 1 aug - Sputnik. Duminică, 1 august, membrii Consiliului Politic Național al PLDM au discutat despre alegerile parlamentare din 11 iulie 2021, activitatea partidului în perioada electorală precum și obiectivele imediate ale partidului.
Angela Gonța - Sputnik Moldova, 1920, 17.06.2021
Societate
Cât de mult a crescut fiica lui Filat și Gonța: Cum arată acum copilul fostului premier
Totodată, în cadrul ședinței, Consiliul Politic Național a luat act de cererea de retragere a lui Alexandru Bujorean din funcția de președinte interimar. Acesta și-a motivat plecarea din funcție prin faptul că este primarul orașului Leova și că are nevoie să-și dedice timpul pentru treburile localității.
Astfel, a fost luată decizia ca vicepreședinte formațiunii Iulian David să devină președintele interimar al PLDM.
Totodată, pe data de 5 decembrie 2021 se va desfășura Congresul X Extraordinar al partidului.
Amintim că, la sfârșitul lunii aprilie, Vlad Filat și-a anunțat demisia din funcția de lider al PLDM. El a fondat Partidul Liberal Democrat din Moldova în anul 2007.
Fluxul de știri
0