Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Incendiu devastator la depozite unei rețele de supermarketuri în regiunea Odesa

© Photo : The State Emergency Service of UkraineIncendiu devastator la depozite unei rețele de supermarketuri în regiunea Odesa
Incendiu devastator la depozite unei rețele de supermarketuri în regiunea Odesa - Sputnik Moldova, 1920, 01.08.2021
Abonare
Un incendiu devastator a izbucnit la depozitele din satul Nerubayskoye, regiunea Odesa - 70 de salvatori luptă cu flăcările.
CHIȘINĂU, 1 aug - Sputnik. Un incendiu uriaș a izbucnit la depozitele rețelei de supermarketuri ATB din satul Nerubayskoye, regiunea Odesa, Ucraina. 70 de salvatori luptă cu flăcările, anunță serviciul de presă al departamentului regional al Serviciului de Urgență de Stat.

„Un incendiu uriaș a izbucnit la depozitele rețelei de supermarketuri ATB din satul Nerubayskoye, regiunea Odesa. Stingerea focului este complicată din cauza vântului și a răspândirii focului în interior. Acum, 70 de salvatori luptă împotriva incendiului”, a precizat instituția.

Potrivit ziarului local „Dumskaya”, incendiul s-a produs la complexul de depozite al rețelei de supermarketuri ATB, a cărui suprafață totală este de 37,8 mii de metri pătrați.
Ulterior, Serviciul de Stat de Urgență a precizat că incendiul a cuprins o suprafață de două mii de metri pătrați.
„La ora 10:10, suprafața incendiului era de două mii de metri pătrați, nu sunt victime sau răniți”, a menționat instituția.
Fluxul de știri
0