Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

La Chișinău continuă maratonul de vaccinare a angajaților din Educație

© Sputnik / Mihai CarausMaraton-rapel de vaccinare cu "Sputnik V"
Maraton-rapel de vaccinare cu Sputnik V - Sputnik Moldova, 1920, 31.07.2021
Abonare
Ca și până acum, vaccinul este administrat după principiul primul venit, primul servit, în baza actului de identitate.
CHIȘINĂU, 31 iul – Sputnik. Sâmbătă, 31 iulie, se desfășoară cea de a doua zi a maratonului de vaccinare care are loc la Centru municipal de profil, Acesta este organizat în primul rând pentru angajații din sistemul educațional.
Maraton-rapel de vaccinare cu Sputnik V - Sputnik Moldova, 1920, 24.07.2021
Coronavirus
În mai multe localități se desfășoară maratoane de vaccinare
Ieri, în prima zi a maratonului, s-au vaccinat 550 de cadre didactice şi angajaţi din sistemul educaţional al municipiului Chişinău. Astăzi, 31 iulie, la Centrul municipal de vaccinare sunt aşteptaţi angajaţii din cadrul Direcției generale pentru protecția drepturilor copilului şi cei de la Direcţia Cultură.
”Dorinţa noastră este să revenim de la 1 septembrie în siguranţă la şcoală şi grădiniţă, cu prezenţă fizică”, a scris primarul Capitalei, Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook.
La Centrul municipal de vaccinare sunt disponibile următoarele vaccinuri împotriva COVID-19: Pfizer, Johnson & Johnson, AstraZeneca, Sinovac, Sputnik V (a doua doză).
Totodată, se precizează că, pe lângă angajații din învățământ, vor fi vaccinate și alte persoane care vor ajunge sâmbătă la Centru.
Fluxul de știri
0