Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Sandu a desemnat-o pe Gavrilița candidat la funcția de premier

© Photo : Facebook / Maia SanduМайя Санду на онлайн-встрече с представителями винодельческой отрасли Молдовы
Майя Санду на онлайн-встрече с представителями винодельческой отрасли Молдовы - Sputnik Moldova, 1920, 30.07.2021
Abonare
Președintele Maia Sandu a desemnat-o pe Natalia Gavrilița candidat la funcția de prim-ministru.
CHIȘINĂU, 30 iul - Sputnik. Președintele Maia Sandu a semnat decretul de desemnare a Nataliei Gavrilița candidat la funcția de prim-ministru.
© Photo : Preşedinţia Republicii MoldovaMaia Sandu a semnat decretul de înaintare a Nataliei Gavrilița la funcția de premier
Maia Sandu a semnat decretul de înaintare a Nataliei Gavrilița la funcția de premier - Sputnik Moldova, 1920, 30.07.2021
Maia Sandu a semnat decretul de înaintare a Nataliei Gavrilița la funcția de premier
Decretul a fost semnat după consultările cu fracțiunile parlamentare PAS și „ȘOR”, care s-au desfășurat în această dimineață. Comuniștii și socialiștii au refuzat să se prezinte la discuții cu șeful statului și au declarat că o așteaptă pe Maia Sandu la Parlament.
Amintim că președintele Maia Sandu a mai înaintat-o pe Natalia Gavrilița la funcția de prim-ministru la sfârșitul lunii ianuarie a anului curent. Ea nu a primit însă votul de încredere al deputaților.
Fluxul de știri
0