Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Socialiștii vor un referendum pentru a decide soarta Stadionului Republican

© Sputnik / Mihai CarausЗаброшенные здания Кишинева
Заброшенные здания Кишинева - Sputnik Moldova, 1920, 30.07.2021
Abonare
Liderul PSRM Igor Dodon a declarat că partidul său este gata să lupte pentru ca pe teritoriul stadionului să nu fie ambasada SUA.
CHIȘINĂU, 30 iul - Sputnik. Igor Dodon a anunțat că ar putea fi organizat un referendum consultativ în capitala Moldovei pentru a afla părerea locuitorilor din Chișinău cu privire la ideea transferării teritoriului Stadionului Republican pentru construirea unei clădiri noi pentru Ambasada SUA.
„Noi, socialiștii, am returnat stadionul republican locuitorilor Chișinăului, iar PAS l-a dat americanilor, finalizând astfel ceea ce a început Plahotniuc. Ar trebui să consultăm oamenii cu privire la această problemă? Sunt sigur că ar trebui ", a spus Dodon la o emisiune de la un post de televiziune.
Președintele PSRM a spus că majoritatea covârșitoare a locuitorilor Chișinăului sunt categoric împotriva acestui acord cu americanii.
Fluxul de știri
0