Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

FOTO - Accident violent la Orhei: Un șofer beat a băgat șase persoane în spital

© Photo : Telegram / Poliția Republicii MoldovaAccident violent cu implicarea unui microbuz de linie: 6 persoane, transportate la spital
Accident violent cu implicarea unui microbuz de linie: 6 persoane, transportate la spital - Sputnik Moldova, 1920, 30.07.2021
Abonare
Șase persoane au ajuns la spital în urma unui accident provocat de un șofer beat. Impactul a avut loc în dimineața zilei de astăzi, pe o șosea din Orhei.
CHIȘINĂU, 30 iul – Sputnik. Accident violent la Orhei. Șase persoane au fost rănite, după ce microbuzul de pe linia Orhei-Chișinău s-a ciocnit cu un Mercedes.
Potrivit Poliției, coliziunea a avut loc în această dimineață, în jurul orei 05:30, în apropiere de Ivancea.
Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că un automobil marca Mercedes, condus de un tânăr de 21 de ani, care nu deținea un permis de conducere, a ieșit pe contrasens și a lovit lateral un microbuz de pe linia Orhei-Chișinău.
În urma impactului, șoferul microbuzului și cinci pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceștia au fost transportați la spitalul raional Orhei cu diferite răni.
Totodată, polițiștii au stabilit că șoferul Mercedesului se afla în stare de ebrietate la volan. Acesta avea 0,18 mg/l alcool în aerul expirat.
Actualmente, oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.
Fluxul de știri
0