Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Detalii despre dosarele de la Criuleni: Cine sunt persoanele care au primit arest

© Inquam Photos / Octav GaneaJustiție, ciocan
Justiție, ciocan - Sputnik Moldova, 1920, 30.07.2021
Abonare
Instanța a decis: câte 30 de zile de arest la domiciliu pentru arhitectul-șef al Consiliului raional Criuleni și șeful unei întreprinderi private.
CHIȘINĂU, 30 iul - Sputnik. Pe lângă cei doi, în dosarele de la Criuleni este cercetat pentru mită și un inspector al Inspecției Financiare din cadrul Ministerului Finanțelor.
"Acesta este suspectat de corupere pasivă, manifestată prin pretinderea de mită in valoare de 1250 de euro pentru a nu indica în actul de revizie neregulile depistate la inspectarea IM Biroul de Proiectări, Prospecțiuni și Servicii "CriPSer" a Consiliului raional Criuleni", se arată într-un comunicat emis de CNA.
Pentru documentarea multilaterală a cazului de la Criuleni, CNA a solicitat Inspecției Financiare un control la întreprinderea vizată. Însă în procesul investigațiilor a fost fixat momentul în care inspectorul financiar ar fi pretins mită în valoare de 1 250 de euro pentru a nu indica în actul de control neregulile găsite la întreprindere. Inspectorul este cercetat în stare de libertate.
Percheziții la administrația de stat a drumurilor   - Sputnik Moldova, 1920, 28.07.2021
Societate
Mascații de la CNA au dat buzna la Consiliul raional Criuleni: Cine sunt vizați
Amintim că acum două zile, mai multe descinderi au avut loc la Consiliul raional Criuleni. În dosar au fost vizate persoane publice, dar și administratorul unei întreprinderi private.
Aceștia ar fi prejudiciat bugetului public prin intermediul unor companii private de proiectare, folosite în detrimentul întreprinderii municipale de avizare a proiectelor urbanistice.
Fluxul de știri
0