Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

VIDEO: Agresiv și cu fața însângerată - un bărbat a băgat spaima în trecători

© Sputnik / Mihai CarausGirofar
Girofar - Sputnik Moldova, 1920, 29.07.2021
Abonare
Un bărbat agresiv și cu fața însângerată a băgat în sperieți trecători din centrul Capitalei. Acesta înjura și lovea cu pumnii în geamurile magazinelor și în automobilele parcate în preajmă.
CHIȘINĂU, 29 iul - Sputnik. Miercuri, în jurul orei 15:30, pe pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, un bărbat cu fața însângerată a speriat mai mulți trecători. El manifesta un comportament neadecvat și agresiv.
Potrivit Inspectoratului General de Carabinieri, acesta înjura și lovea cu pumnii în geamurile magazinelor și în automobilele parcate în preajmă.
Câțiva carabinieri care patrulau în zonă au fost alertați de cetățenii speriați. Oamenii legii au fost nevoiți să aplice gazul lacrimogen și mijloacele speciale pentru a-l potoli. Ulterior, bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost transportat la Institutul de Medicină Urgentă pentru a i se acorda îngrijiri medicale.
După ce medicii l-au investigat, acesta a fost transportat la Inspectoratul de Poliție Centru pentru a documenta cazul. Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele celor întâmplate.
Fluxul de știri
0