Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

În SUA vaccinarea anti-Covid ar putea deveni obligatorie pentru funcționarii publici

© REUTERS / Tom BrennerПрезидент США Джо Байден в Белом доме
Президент США Джо Байден в Белом доме - Sputnik Moldova, 1920, 28.07.2021
Abonare
Administrația Biden planifică să impună vaccinarea obligatorie împotriva COVID-19 pentru funcționarii de stat.
CHIȘINĂU, 28 iul – Sputnik. Administrația Statelor Unite examinează posibilitatea impunerii vaccinării obligatorii împotriva coronavirusului pentru angajații guvernamentali, a declarat marți președintele american Joe Biden.
„Această (chestiune) este în curs de examinare acum și, dacă nu sunteți vaccinat, nu sunteți nici pe departe atât de deștepți pe cât vă consideram”, a spus Biden.
Anterior, autoritatea de reglementare medicală americană CDC le-a recomandat locuitorilor vaccinați din unele zone ale Statelor Unite unde se atestă o rată înaltă a îmbolnăvirilor cu coronavirusului să poarte din nou măști de protecție în încăperi.
Ухань после смягчения ограничений, введённых в связи с коронавирусом - Sputnik Moldova, 1920, 31.05.2021
Societate
SUA au găsit vinovatul pentru pandemia de coronavirus
Potrivit celor mai recente date ale Universității Johns Hopkins, care însumează datele autorităților federale și locale, precum și ale mass-media și altor surse deschise, în Statele Unite, numărul persoanelor infectate cu coronavirus constituie peste 34,5 milioane, mai mult de 611 mii de oameni au murit din cauza coronavirusului.
Fluxul de știri
0