Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin.

Abonare
Andrei Porubin și invitații emisiunii: Galina Norocea de la Agernția de Mediu, Ion Botnariuc de la Inspectoratul Piscicol, medicul generalist Iurie Cușnir și compozitorul italian Massimo Sinceri.
De ziua Mondiala a Hepatitei discutăm despre maladie, profilaxia și tratamentul acesteia cu medicul generalist Iurie Cușnir. Perioada de pescuit e în toi.
Cum s-a reflectat pandemia asupra domeniului piscicol și care sunt propunerile Agenție de Mediu pentru acest sector, ce prevede legislația pentru cei care încalcă legea - vorbim cu Galina Norocea, sefa serviciului informații de mediu, educație și conștientizare ecologică la Agenția de Mediu de pe lângă Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și a Mediului și cu Ion Botnariuc, șef-adjunct al Direcției Control, Resurse Cinegetice și Piscicole de la Inspectoratul Piscicol.
Italia a fost una dintre cele mai iubite destinații de-a lungul timpului. După câștigul de la Euro Fotbal 2021, țara ar putea fi numită Destinația Anului 2021, dar până mergem noi in Italia, vine ea la noi. Compozitorul italian care scrie cântece pentru Moldova, Massimo Sinceri, în această dimineață ne spune despre proiectele lui.
Fluxul de știri
0