Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Vaccinarea în troleibuz și autobuz: Unde se vor afla astăzi punctele mobile

© Sputnik / Mihai CarausPuncte mobile de vaccinare
Puncte mobile de vaccinare - Sputnik Moldova, 1920, 27.07.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Cele două puncte mobile de vaccinare din municipiul Chișinău își continuă activitatea și astăzi. Iată unde vor staționa.
CHIȘINĂU, 27 iul - Sputnik. Cele două vehicule staționează, conform unui program, în locuri prestabilite în Chișinău și în suburbii.
Astfel, pe parcursul zilei de astăzi, troleibuzul transformat în centru mobil de imunizare se află în sectorul Botanica, la intersecția bulevardului Dacia cu strada Teilor, adiacent magazinului ”Budapest”.
Totodată, autobuzul se va deplasa în orașul Durlești, pe strada Tudor Vladimirescu 62, Marketul ”Linella”.
Cele două puncte mobile de vaccinare vor activa până la ora 18:00.
La punctele mobile de vaccinare poate să se imunizeze oricine, indiferent de viza de reședință și locul de trai. Vaccinarea se poate face doar în baza actului de identitate.
După imunizare, fiecare persoană primește certificatul care confirmă ca i-a fost administrată prima doză și este informată despre data pentru cea de-a doua doză.
Punctele mobile includ zona de triaj, zona de vaccinare și zona de monitorizare. La fel, a fost amenajat un spațiu special pentru eventualele cazuri de complicații post-vaccinare.
Scopul acestei campanii este de a facilita accesul populației la vaccinarea anti-COVID-19, în special, imunizarea tuturor doritorilor în imediata apropiere a locului de trai sau de muncă.
Până în prezent în Republica Moldova s-au administrat peste 973 mii de doze de vaccin anti-COVID-19.
Fluxul de știri
0