Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Tragedie: Un copil de doi ani a căzut de la etajul trei al unui bloc de locuințe

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaМногоэтажный жилой дом
Многоэтажный жилой дом - Sputnik Moldova, 1920, 27.07.2021
Abonare
Tragedie în regiunea transnistreană. Un copil a ajuns în stare gravă la spital, după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc de locuințe din orașul Bender.
CHIȘINĂU, 27 iul – Sputnik. Un copil de doi ani a căzut de la etajul trei al unui bloc de locuințe din orașul Bender. Potrivit departamentul de Interne din stânga Nistrului, nefericitul incident a avut loc în după-amiaza zilei de luni, în timp ce tatăl băiețelului se afla la muncă, iar mama era plecată de acasă. Astfel, micuțul a rămas în grija fraților săi de 10 și 13 ani.
La un moment dat, copilul a urcat pe pervaz, iar plasa anti-țânțari a cedat sub greutatea lui și acesta a căzut în gol.
Мальчик на кухонном подоконнике - Sputnik Moldova, 1920, 22.06.2020
Societate
Alarmant! Trei copii au căzut de la etaj în doar o săptămână: Ce trebuie să facă părinții
Speriați, ceilalți doi copii au fugit în stradă și și-au adus fratele în apartament. Imediat și-au sunat mama care a și chemat ambulanța.
Ajunși la fața locului, medicii de pe ambulanță au preluat băiețelul și l-au transportat la Centrul Mamei și Copilului. Acesta a fost internat în secția de terapie intensivă și a fost operat de urgență.
În urma căderii de la înălțime, copilul a suferit mai multe traumatisme. Actualmente, medicii luptă pentru viața micului pacient.
Potrivit doctorilor, băiețelul este în stare gravă.
Fluxul de știri
0