Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

A fost autorizată testarea comună a vaccinurilor AstraZeneca și ”Sputnik Light”

© Sputnik / Evgeniy Epanchintsev / Accesați arhiva multimediaLaborator
Laborator - Sputnik Moldova, 1920, 27.07.2021
Abonare
Finalizarea studiului științific aprobat de Ministerul rus al Sănătății este pplanificată pentru începutul lui martie 2022.
CHIȘINĂU, 27 iulie - Sputnik. Ministerul rus al Sănătății a aprobat efectuarea unui studiu comun al vaccinurilor împotriva COVID-19 AstraZeneca și ”Sputnik Light”, relatează RIA Novosti.
”Studiul simplu, orb randomizat al fazei I/II pentru determinarea siguranței și imunogenității combinării preparatelor AZD1222 și rAd26-S, administrate după schema heterologous prime-boostpentru prevenirea infecției cu noul coronavirus COVID-19 la adulți ”- este indicat în registrul de aprobări pentru efectuarea studiilor clinice.
La testări vor participa 150 de pacienți. Finalizarea lor este planificată pentru 2 martie 2022.
Спутник Лайт вакцина от COVID-19 - Sputnik Moldova, 1920, 05.04.2021
Rusia
Vaccinul Sputnik Light înjumătățește riscul infecției cu coronavirus
Centrul Gamalei, AstraZeneca, RDIF și R-Pharm au semnat pe 21 decembrie 2020 un memorandum de cooperare. Documentul prevede cooperarea în dezvoltarea și desfășurarea studiilor clinice pentru evaluarea utilizării combinate a uneia dintre componentele vaccinului ”Sputnik V” și a unuia dintre componentele AZD1222, dezvoltate de AstraZeneca în cooperare cu Universitatea Oxford.
Fluxul de știri
0