Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Ana Sănduță, președintele Fundației ”Donează pentru Copii”, Gabriel Mărgineanu, președinte BIOTICA, directorul general al Palatului Național, Andrei Locoman, directorul general al ,,Moldova-Concert și actorul Igor Chistol.
Toți copiii au nevoie de multă afecțiune. Din păcate, pe cei cu nevoi speciale, societatea deseori îi tratează cu reticență. Despre copii cu nevoi speciale, unde facem corect și unde greșim discutăm cu Ana Sănduță, peședinte a Fundației ”Donează pentru Copii”.
Despre cea care a scris istorie în lumea muzicii populare, Lidia Bejenaru, solista Orchestrei Naționale de muzică populară ,,Lăutarii” discutăm cu directorul general al Palatului Național „Nicole Sulac”, Andrei Locoman, directorul general al ÎS OCI ,,Moldova-Concert.
Regiunea “Nistrul de Jos” din Republica Moldova are statut special de zonă de importanță internațională în conformitate cu prevederile Convenției Ramsar, semnată în anul 1971. Despre măsurile de adaptare și reziliență la schimbările climatice și dezvoltarea instituțională în Zona Ramsar ,,Nistrul de Jos” discutăm cu Gabriel Mărgineanu, președinte BIOTICA.
Fluxul de știri
0