Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

A fost descoperită o nouă proprietate a vaccinului anti-COVID

© Sputnik / Mihai CarausVaccinare
Vaccinare - Sputnik Moldova, 1920, 27.07.2021
Abonare
Anterior, oamenii de știință din Marea Britanie au ajuns la concluzia că cei care au fost bolnavi de COVID-19 s-ar putea confrunta o scădere semnificativă a nivelului intelectului.
CHIȘINĂU, 27 iulie - Sputnik. Vaccinarea împotriva coronavirusului poate ajuta la prevenirea dezvoltării așa-numitului sindrom postcoid, relatează Izvestia cu referire la Ura.ru. Simptomele acestuia sunt slăbiciunea, depresie și scăderea funcțiilor cognitive, a comunicat terapeutul de categorie superioară Alexei Vodovozov.
"Se pare că vaccinarea întrerupe ”șirul” covid (sindrom postcovid. - red.) <...> Dacă acest lucru va fi confirmat în studiile clinice randomizate, vom avea nu doar un vaccin profilactic, ci și unul de reabilitare", a precizat specialistul.
Первый троллейбус в аэропорт  - Sputnik Moldova, 1920, 26.07.2021
Coronavirus
La Aeroportul Internațional Chișinău se deschide astăzi un punct de vaccinare
Medicul a declarat totodată despre necesitatea efectuării unui studiu pentru a demonstra această teorie. Potrivit acestuia, grupul experimental cu sindrom postcovid a fost deja vaccinat, în timp ce grupul de control nu a fost încă vaccinat.
Fluxul de știri
0