Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Deputatul PAS Oazu Nantoi a suferit un accident: A fost preluat de un echipaj SMURD

© Sputnik / Мирослав РотарьМуниципальный совет, Оазу Нантой
Муниципальный совет, Оазу Нантой  - Sputnik Moldova, 1920, 26.07.2021
Abonare
Deputatul PAS Oazu Nantoi a fost implicat într-un accident în Bulgaria și a fost preluat de un echipaj SMURD. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență Liliana Pușcașu.
CHIȘINĂU, 26 iul - Sputnik. Echipajul SMURD care l-a preluat pe Oazu Nantoi din Bulgaria a ajuns la Chișinău în această dimineață.
Ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență Liliana Pușcașu a precizat că el a suferit un traumatism în regiunea Montana din Bulgaria.
Accident înfiorător la Sângerei: Două persoane au murit - Sputnik Moldova, 1920, 23.07.2021
Accidente
Foto - Accident înfiorător la Sângerei: Două persoane și-au pierdut viața
Ar fi vorba despre un accident de parașutism, Oazu Nantoi fiind vicepreşedinte al Federaţiei de Paraşutism din Republica Moldova
„Intervenția terestră transfrontalieră a fost efectuată de un echipaj de medici și paramedici SMURD cu o ambulanță de tip C1. Pe parcursul drumului persoana a fost strict monitorizată de echipa calificată, fără de a suporta complicații”, a precizat ofițerul de presă al IGSU.
Deputatul PAS a fost internat la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău pentru îngrijiri medicale. Starea lui este stabilă.
Fluxul de știri
0