Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Deputatul Oazu Nantoi, despre starea sa după ce a fost implicat într-un accident

© Sputnik / Мирослав РотарьМуниципальный совет, Оазу Нантой
Муниципальный совет, Оазу Нантой  - Sputnik Moldova, 1920, 26.07.2021
Abonare
Deputatul PAS Oazu Nantoi a venit cu o precizare referitor la starea sa de sănătate, după ce a fost implicat într-un accident în Bulgaria și a fost preluat de un echipaj SMURD.
CHIȘINĂU, 26 iul - Spuntik. Deputatul PAS a scris pe pagina sa de Facebook că traumatismul său nu este grav, iar recuperarea va fi mai scurtă decât s-a crezut inițial. El a precizat că pe 24 iulie, în urma unui salt cu parașuta, a suportat un traumatism la aterizare și a fost necesară intervenția medicilor.
„Investigațiile medicale locale au indicat că este necesară transportarea mea acasă într-o poziție orizontală și fixată. Deoarece caracterul traumei nu mi-a permis să revin în Moldova la volanul propriei mașini, am apelat la asistența unui echipaj SMURD terestru”, a scris Oazu Nantoi.
Elicopter SMURD prăbușit - Sputnik Moldova, 1920, 02.06.2021
Societate
Cinci ani de la tragedia din Haragâș, unde un elicopter SMURD s-a prăbușit
Deputatul a precizat că în urma mai multor investigații s-a stabilit că situația nu este atât de gravă precum se credea anterior și le-a mulțumit tuturor celor care s-au implicat și au manifestat compasiunea în legătură cu acest incident.
Precizăm că echipajul SMURD care l-a preluat pe Oazu Nantoi din Bulgaria a ajuns la Chișinău în această dimineață. El a fost a fost internat la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău pentru îngrijiri medicale. Starea lui este stabilă.
Fluxul de știri
0