Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

COVID-19: Ce pățești dacă nu respecți regulile la intrarea în țară

© AFP 2024 / SAMEER AL-DOUMYVerificarea certificatului de vaccinare în Franța
Verificarea certificatului de vaccinare în Franța - Sputnik Moldova, 1920, 25.07.2021
Abonare
Mai multe persoane au fost documentate pentru nerespectrea regulilor de profilaxie, prevenire și combatere a bolilor epidemice.
CHIȘINĂU, 25 iul – Sputnik. Peste 150 de persoane au fost documentate la trecerea frontierei de stat pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și combatere a bolilor epidemice.
Polițiștii de frontieră au depistat 177 de încălcări de acest gen doar în ultimele 24 de ore. Numărul persoanelor care nu se conformează regulilor epidemiologice este în creștere în ultimele zile.
Potrivit informațiilor oferite de Poliția de Frontieră, în punctele de trecere a frontierei au fost supuse screeningului 37 697 de persoane și completate 4 066 de fișe epidemiologice individuale. La trecerea frontierei de stat nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip Covid-19 - febră, rinoree, tuse seacă.
Maraton-rapel de vaccinare cu Sputnik V - Sputnik Moldova, 1920, 18.07.2021
Societate
Vaccinarea devine obligatorie în Moldova? Iată ce prevede noua hotărâre a CNESP
Poliția de Frontieră în continuare activează la capacitate maximă în vederea diminuării riscului de răspândire a infecției de tip nou coronavirus, în special la punctele de trecere a frontierei de stat.
În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 37 697 de traversări.
Vama Palanca - Sputnik Moldova, 1920, 18.07.2021
Societate
Ultima oră! Noi schimbări la traversarea frontierei - hotărârea Comisiei Sănătate Publică
Amintim, din data de 19 iulie 2021 a intrat în vigoare Hotărârea CNESP din 17 iulie 2021, unde sunt prevăzute noi măsuri de prevenire și control al infecției COVID-19 la trecerea frontierei de stat pe sensul de intrare în R. Moldova. Astfel, persoanele care vin din state clasificate ca „zona roșie” vor respecta regimul de autoizolare pe teritoriul țării noastre.
Fluxul de știri
0