Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce facem în acest weekend: Activitățile care se vor desfășura în Capitală

© Sputnik / Mihai CarausПарк
Парк - Sputnik Moldova, 1920, 24.07.2021
Abonare
În acest weekend, în Capitală se vor desfășura mai multe evenimente. Oamenii se vor putea bucura de concerte în aer liber și diverse activități pentru copii.
CHIȘINĂU, 24 iul - Sputnik. Pe 24 și 25 iulie, vor avea loc noi activități cultural-artistice, desfășurate în cadrul proiectului „Dialog social cu chișinăuienii”. Astfel, oamenii vor avea parte de spectacole muzicale, concursuri de desen pe asfalt pentru copii, precum și discuții tematice pe domeniul arhitectural.
Sâmbătă, 24 iulie 2021
Sala de ședințe a Preturii sectorului Centru, str. Bulgară 43 - dezbateri tematice pentru tineret și adulți cu genericul „Descoperă Chișinăul”. Sesiunea de dezbatere ce ține de domeniul arhitectural, este susținută de ONG-ul „Save Chișinău”, cu participarea Consiliului Local de Tineret Centru.
Parcul „Valea Trandafirilor”(Havuzul pietonal) - manifestarea cultural-artistică cu genericul „Prin muzică spre inimi". Spectacolul muzical-artistic va fi susținut de Orchestra „Avanti”, conducător artistic - Vladimir Adrian și Roxana.
Maraton-rapel de vaccinare cu Sputnik V  - Sputnik Moldova, 1920, 22.07.2021
Coronavirus
Un nou maraton de vaccinare: Printre serurile disponibile este și Sputnik V
Duminică, 25 iulie 2021
Centrul Comunitar pentru Copii și Tineri „Convorbitorul", str. Alecu Russo, 55 - manifestarea cultural artistică cu genericul „Vacanța mea de vis”. În cadrul evenimentului se va desfășura concursul de desen pe asfalt.
Parcul „La Izvor” - manifestare cultural-artistică cu genericul: „Am venit cu drag la voi” - spectacol muzical - artistic, susținut de Orchestra de muzică populară ,„Busuioc”, ansamblurile folclorice „Doina”, „Codrenii”, conducător artistic Ion Glodea.
Autoritățile îndeamnă participanții la evenimente să respecte măsurile de protecție împotriva COVID-19.
Fluxul de știri
0