Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

S-au răzgândit: Strada Alexei Mateevici a revenit la dublu sens - Video

© Sputnik / Mihai CarausRestricții de circulație pe strada Alexei Mateevici
Restricții de circulație pe strada Alexei Mateevici - Sputnik Moldova, 1920, 23.07.2021
Abonare
Indicatoarele rutiere amplasate recent pe strada A. Mateevici, care interziceau circulația pe tronsonul cuprins între străzile Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni și Aleksandr Pușkin, au dispărut.
CHIȘINĂU, 23 iul - Sputnik. Autoritățile s-au răzgândit. După ce în această dimineață șoferii au fost surprinși cu un nou indicator rutier amplasat pe strada Alexei Mateevici, care interzicea circulația în direcția spre sectorul Buiucani, după masă acesta a dispărut.
Restricții de circulație pe strada Alexei Mateevici - Sputnik Moldova, 1920, 23.07.2021
Societate
Atenție, șoferi: Pe o stradă din centrul Capitalei a fost instituit sens unic
Un conducător auto a plasat pe o rețea de socializare un filmuleț în care se poate observa că traficul pe strada Mateevici a revenit la dublu sens, respectiv conducătorii auto nu mai sunt obligați să vireze pe strada Aleksandr Pușkin.
Potrivit internauților, mai mulți șoferi au fost amendați în această dimineață pentru că au încălcat regulile de circulație.
Amintim că pe un tronson al străzii Alexei Mateevici din Capitală a fost instituit sens unic. Astfel, conducătorii auto care se deplasează din direcția cartierului Telecentru nu mai aveau acces pe tronsonul dintre străzile Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni și Aleksandr Pușkin. Un indicator în acest sens a apărut în direcția spre sectorului Buiucani.
Fluxul de știri
0