Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Imagini devastatoare: Ploile torențiale au inundat mai multe orașe din Turcia

© Photo : Telegram / РИА НовостиInundații în nord-estul Turciei,
Inundații în nord-estul Turciei, - Sputnik Moldova, 1920, 22.07.2021
Abonare
Ploile torențiale au provocat inundații în nord-estul Turciei, informează RIA Novosti.
CHIȘINĂU, 22 iul - Sputnik. Ploile torențiale care au căzut în Turcia au provocat inundații în provinciile Rize și Artvin din nord-estul țării.
Potrivit RIA Novosti, în prezent, în zonele afectate se efectuează operațiuni de căutare și salvare a celor care au avut de suferit pe urma inundațiilor - despre acest lucru a anunțat joi Departamentul pentru Situații de Urgență al Turciei.
„Astăzi, ca urmare a ploilor abundente, s-au produs inundații în regiunea Arhavi din provincia Artvin. Râul Arhavi și-a revărsat din maluri, centrul raional și drumurile rurale au fost inundate. Lucrările de salvare a compatrioților noștri afectați de inundații continuă. O situație similară are loc și în regiunea Findikli din provincia Rize”, este menționat într-un comunicat de presă al Departamentului pentru Situații de Urgență al Turciei.
Ministrul turc de Interne, Suleiman Soylu, a ajuns în zona dezastrului. Potrivit lui, până în prezent nu există morți în urma inundațiilor, două persoane au fost rănite.
Fluxul de știri
0