Vandalism în Chișinău: Au fost provocate mai multe distrugeri

© AP Photo / SERGEI GAPONКишинев
Кишинев - Sputnik Moldova, 1920, 21.07.2021
Abonare
Greu de explicat, dar unii indivizi au o adevărată manie a distrugerii – nu a rezistat în fața vandalilor nici inscripția ”Te iubesc, Chișinău”, amplasată în fața Teatrului de Operă.
CHIȘINĂU, 21 iul – Sputnik. Primarul Capitalei, Ion Ceban, a anunțat aseară târziu, pe pagina sa de Facebook, despre două acte de vandalism înregistrate în Chișinău.
Victimă a unor indivizi porniți pe distrugeri a ajuns chiar inscripția "Te iubesc, Chișinău" amplasată în centrul orașului, în fața Teatrului de Operă și Balet "Maria Bieșu", unde locuitorii și oaspeții Capitalei obișnuiau să-și facă poze pentru albumul de amintiri.
De asemenea, a fost distrus senzorul de lumină din pasajul pietonal subteran din str. Ion Creangă 74, din preajma Pieței “Flacăra”, aflat în proces de reabilitare.
”Trecerea subterană este în reconstrucție, iar lucrările urmează a fi finalizate zilele următoare”, a precizat Ceban, menționând că, la fel ca toate obiectivele municipale reabilitate în ultima perioadă, pasajul pietonal subteran este dotat cu camere video.
Acest lucru va face posibilă identificarea mai ușoară a făptașilor, Poliția fiind sesizată în acest sens. Primarul este sigur că vandalii vor fi găsiți și trași la răspundere.
Fluxul de știri
0