Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Kozak avertizează Kievul să nu încerce rezolvarea prin forță a conflictului din Donbas

© Sputnik / Miroslav RotariДмитрий Козак
Дмитрий Козак - Sputnik Moldova, 1920, 21.07.2021
Abonare
Tentativele Kievului de a soluționa conflictul din Estul țării vor avea urmări distructive pentru Ucraina, consideră Dmitri Kozak.
BUCUREȘTI, 20 iul – Sputnik. Tentativele de a soluționa conflictul din Donbas prin mijloace militare vor avea urmări distructive pentru Ucraina. Cei care clocesc planuri militariste în Ucraina “se joacă cu chibriturile pe un butoi de pulbere”, a declarat adjunctul șefului administrației prezidențiale ruse, Dmitri Kozak, într-un interviu oferit publicației “Politique International”, textul căruia a fost redat pe site-ul ambasadei ruse în Franța.
Прямая линия с президентом РФ Владимиром Путиным - Sputnik Moldova, 1920, 12.07.2021
Rusia
Putin a publicat un articol despre unitatea rușilor și ucrainenilor
“Sunt profund convins că tentativele de a soluționa conflictul din Donbas pe cale militară vor avea niște urmări distructive pentru Ucraina”, a declarat oficialul rus.
„Motivele unor astfel de consecințe ar putea fi nu o imixtiune din afară, ci situația politică internă din Ucraina”, a menționat Kozak.
Potrivit adjunctului șefului administrației prezidențiale ruse, “o dezamăgire de actuala guvernare și o scrindare a societății vor fi distrugătoare pentru Ucraina”. “E puțin probabil ca Ucraina să supraviețuiască unei noi „revoluții a demnității”. Anume în acest sens, cei care clocesc planuri militariste, se joacă cu chibrituri pe un butoi de pulbere”, a subliniat el.
Fluxul de știri
0