Înotătoarea moldoveancă Tatiana Salcuțan i-a cucerit pe japonezi la Tokyo - FOTO

© Photo : Facebook / Olympic MoldovaTatiana Salcuțan
Tatiana Salcuțan - Sputnik Moldova, 1920, 20.07.2021
Abonare
În satul olimpic, fanii locali au pregătit o surpriză pentru echipa națională a Moldovei și pentru Tatiana Salcuțan personal.
TIRASPOL, 20 iul - Sputnik, Iulia Sorokopud. La Tokyo, unde sunt pe ultima sută de metri pregătirile pentru Jocurile Olimpice, accesul în tribune este interzis, dar fanii au găsit o modalitate de a păstra legătura cu cei pe care îi venerează. De exemplu, folosesc hieroglife pentru a transmite mesaje de susținere.
„Aici, la fiecare etaj au fost plasate afișe cu steaguri ale țărilor, cu declarații ale fanilor pentru diferite echipe”, spune liderul echipei naționale de înot Tatiana Salcuțan.
O confirmă o fotografie cu imaginea a două afișe - pentru echipa națională a Moldovei și pentru ea personal.
© Photo : предоставила Татьяна СалкуцанFanii japonezi au creat un poster pentru Tatiana Salcuțan
Постер для олимпийской сборной Молдовы - Sputnik Moldova, 1920, 20.07.2021
Fanii japonezi au creat un poster pentru Tatiana Salcuțan
Fanii japonezi au creat un poster pentru Tatiana Salcuțan personal. El a fost plasat nu departe de camera în care locuiește sportiva
„Nici nu știu de ce am fost evidențiată. Poate că doar le-a plăcut numele meu. S-ar putea ca ei să mă cunoască drept campionul Jocurilor Olimpice de Tineret", spune sportiva
Tatiana Salcuțan a fost anunțată în programul olimpic la două probe - spate 100 și 200 m. Sportiva din regiunea transnistreană va debuta la Jocurile Olimpice pentru adulți pe 25 iulie.
Fluxul de știri
0