Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Dumitru Chitoroagă si Andrei Porubin

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Agulceana Scutelnic, primarul satului Horodiște, Artistul Poporului, Constantin Moscovici, reprezentantul Federației de Șah din Moldova, Valeriu Coadă și cercetătorul științific, Ana Sîrbu.
Despre grijile localnicilor din satul Horodiște din raionul Râșcani, care sunt problemele prioritare ale sătenilor, prin ce este diferit satul Horodiște, aflat la o distanță de aproximativ 200 km de Chișinău ne spune Agulceana Scutelnic, primarul localității.
S-a încheiat Festivalul International al cântecului de estradă «Slaveanskii Bazar», ediția 30, o ediție de colecție. Ce s-a întâmplat în acest an la Vitebsk, Republica Belarus aflăm de la Artistul Poporului, Constantin Moscovici, care este reprezentantul oficial al Festivalului în Moldova.
Despre impresiile proprii ne spune și prezentatorul de la Sputnik Moldova, Andrei Porubin.  De Ziua Mondială a Șahului discutăm cu reprezentantul Federației de Șah din Moldova, Valeriu Coadă.
În  Argentina, Brazilia, Ecuador, Uruguai și alte țări este astăzi Ziua Prietenului. Mai este valabilă această noțiune pentru ziua de astăzi discutăm cu cercetătorul științific, Ana Sîrbu. 
Fluxul de știri
0