Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Care simptome după vaccinarea împotriva COVID-19 sunt periculoase

© AFP 2024 / JOE RAEDLEVaccinare cu Moderna împotriva COVID-19 în SUA
Vaccinare cu Moderna împotriva COVID-19 în SUA - Sputnik Moldova, 1920, 20.07.2021
Abonare
Geriatrul principal al Ministerului Sănătății din Rusia a numit simptomele periculoase după vaccinarea împotriva coronavirusului.
CHIȘINĂU, 20 iul - Sputnik. Dacă persoana vaccinată are febră timp de câteva zile după ce a fost vaccinul împotriva coronavirusului, acest lucru poate fi dovada infectării cu COVID-19 în perioada de vaccinare. Informația a fost publicată pe portalul URA.RU de către geriatrul principal al Ministerului Sănătății al Federației Ruse Olga Tkaciova.

„Cei care au fost vaccinați ar trebui să contacteze cu siguranță medicul dacă temperatura ridicată, de peste 40 de grade, se menține mai mult de două zile”, o citează pe Tkaciova RIA Novosti.

De asemenea, medicul a menționat că pacientul ar fi putut contracta COVID-19 înainte sau imediat după vaccinare.
Medicina - Sputnik Moldova, 1920, 19.07.2021
Societate
Vaccinarea poate deveni obligatorie în Moldova? Ce spune avocatul poporului
Dacă starea proastă este însoțită de probleme de respirație, bătăi rapide ale inimii, crampe sau urticarie, ar trebui de asemenea solicitat ajutorul medicului, a adăugat specialistul.
Potrivit acesteia, disconfortul la locul vaccinării poate semnala o reacție inflamatoare la administrarea preparatului.
Potrivit medicilor ruși, senzațiile neplăcute la nivelul mânii după vaccinarea împotriva coronavirusului sunt cauzate de faptul că concentrația medicamentului la locul injectării provoacă o reacție a pielii și mușchilor. În afară de aceasta, în timpul injecției medicul ar putea atinge terminațiile nervoase și acest lucru provoacă de asemenea senzații de durere.
Fluxul de știri
0