Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: Momentul în care un bărbat încearcă să se arunce în gol de pe un bloc de la Ciocana

Intervenția IGSU la Soroca - Sputnik Moldova, 1920, 20.07.2021
Abonare
La un pas de tragedie. Un bărbat a încercat să-și pună capăt zilelor în sectorul Ciocana din Chișinău. Acesta a fost salvat de angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.
CHIȘINĂU, 20 iul - Sputnik. Caz șocant în sectorul Ciocana al Capitalei. Un bărbat a încercat să se arunce în gol de la etajul 9 al unui bloc de locuințe. La fața locului au intervenit trei echipaje de salvatori, care au reușit să-l convingă să renunțe la intenția sa.
Potrivit IGSU, incidentul a avut loc în seara zilei de ieri, pe strada Ion Dumeniuc 14. Potrivit primelor informații, bărbatul a urcat pe balconul de la etajul nouă al blocului cu 16 niveluri. Acesta amenința că se aruncă în gol dacă cineva va încerca să se apropie de el.
Ajunși la fața locului, salvatorii au amplasat o pernă cu aer și au instalat o autoscară cu lungimea de 30 metri pentru a recupera bărbatul de la înălțime.
După mai multe discuții și tratative, persoana a fost salvată de pompieri și coborâtă jos. Întreaga operațiune de salvare a durat 30 de minute, iar în urma acesteia bărbatul nu a avut de suferit.
De la începutul anului 2021, peste 252 persoane au fost salvate de angajații IGSU din diverse situații de risc.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0