Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Președintele Maia Sandu s-a întâlnit cu liderul georgian Salome Zurabishvili

© Photo : Facebook / Maia SanduМайя Санду и Саломе Зурабишвили
Майя Санду и Саломе Зурабишвили - Sputnik Moldova, 1920, 20.07.2021
Abonare
Președintele Moldovei a semnat o declarație comună la Batumi cu președinții Ucrainei și Georgiei și s-a întâlnit cu omologul său georgian.
CHIȘINĂU, 20 iul - Sputnik. La finele vizitei sale la Batumi, președintele Maia Sandu s-a întâlnit cu liderul georgian Salome Zurabishvili.
Potrivit lui Sandu, discuția din această dimineață cu omologul său georgian a fost una constructivă.
Maia Sandu, vizită în Georgia - Sputnik Moldova, 1920, 19.07.2021
Politică
Sandu, Zelenski și Zourabișvili au semnat o declarație comună - ce prevede documentul
”Am trecut în revistă agenda bilaterală dintre țările noastre, am convenit să extindem contactele la nivel înalt și să găsim soluții inovatoare pentru intensificarea relațiilor economice și comerciale dintre Republica Moldova și Georgia”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.
Totodată, Sandu i-a mulțumit lui Zurabishvili pentru invitația la conferința de la Batumi și pentru eforturile de a pune în valoare oportunitățile oferite de Parteneriatul Estic.
Amintim că președintele Maia Sandu se află într-o vizită de lucru în Georgia, unde a participat la cea de-a 17-ea ediție a Conferinței internaționale de la Batumi, desfășurată sub genericul ”Trei state - o singură alegere: Georgia, Moldova și Ucraina în mișcare”.
În cadrul evenimentului, Sandu a semnat o declarație comună cu președinții Ucrainei și Georgiei, Volodimir Zelenski și Salome Zourabișvili.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0