Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Atenție! Dacă veniți acasă din aceste țări, veți sta în carantină

© Sputnik / Mihai CarausVama Palanca
Vama Palanca - Sputnik Moldova, 1920, 18.07.2021
Abonare
Ministerul Sănătății a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic sporit, pentru care se impune autoizolarea la intrarea în Republica Moldova.
CHIȘINĂU, 18 iul - Sputnik. Lista actualizată a țărilor pentru care se impune carantina la intrarea în țară va intra în vigoare de luni, 19 iulie. În aceasta au fost incluse 52 de state.
În noul document se regăsesc un șir de țări pe care cetățenii moldoveni le vizitează frecvent precum Rusia, Grecia, Marea Britanie, Spania, Cipru, Portugalia, Olanda și Irlanda.
TELEGRAMMMM "{$url}"
Lista elaborată în conformitate cu decizia Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică se actualizează odată la 7 zile, în ziua de vineri, și intră în vigoare din ziua de luni a săptămânii viitoare.
TEXTUL INTEGRAL al hotărârii Comisiei Sănătate Publică: Iată ce schimbări intră în vigoare>>>
Criteriul pentru includerea în listă a statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea persoanelor în Republica Moldova reprezintă incidența cazurilor noi de îmbolnăvire cu COVID-19 din ultimele 14 zile care este mai mare de 100 cazuri la 100.000 populație.
Ultima oră! Noi schimbări la traversarea frontierei - hotărârea Comisiei Sănătate Publică>>>
Persoanele care vor veni din aceste state, vor completa obligatoriu la intrarea pe teritoriul Republicii Moldova fișa epidemiologică, având obligația să se autoizoleze pentru o perioadă de două săptămâni.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0