Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin susține familiile cu mulți copii: Propune o lege ce vizează impozitele

© Pixabay / geraltFamilie
Familie - Sputnik Moldova, 1920, 17.07.2021
Abonare
Vladimir Putin vrea să scutească familiile cu copii de plata impozitului pe venit la vânzarea locuinței.
CHIȘINĂU, 17 iul - Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a însărcinat guvernul și Duma de Stat să adopte modificări în legislație prin care familiile cu doi sau mai mulți copii să fie scutiți de plata impozitului pe venit la vânzarea unui imobil pentru procurarea altuia.
“Există situații în care o familie și-a cumpărat o casă, iar peste o perioadă familia a crescut, s-a născut încă un copil. Apartamentul devine prea mic pentru această familie”, a explicat președintele.
El a amintit că la vânzarea imobilului, care s-a aflat în proprietate mai mult de cinci ani, se achită un impozit pe venit.
“De multe ori această sumă este un semnificativă, anume aceasta este insuficientă pentru ca familia la nașterea următorilor copii să aibă posibilitatea să-și cumpere rapid o locuință nouă”, a adăugat Putin.
Parlamentarii și membrii guvernului urmează să elaboreze modificările necesare până pe 1 noiembrie.
Прямая линия с президентом РФ Владимиром Путиным - Sputnik Moldova, 1920, 16.07.2021
Rusia
Putin, declarație importantă în contextul actual și preventivă pentru perioada imediată
Șeful statului rus a enunțat această ideea la mijlociul lunii iunie, la congresul partidului “Rusia Unită”.
Mai devreme, președintele a declarat că susținerea familiei cu copii reprezintă una din cele mai importante priorități ale partidului Rusia Unită. Președintele a subliniat că acum Rusia ajunge într-o groapă demografică. Pentru a schimba această situație, este necesară consolidarea eforturilor pentru dezvoltarea economiei și regiunilor, sferei sociale, sănătății, învățământului, consolidarea valorilor tradiționale. Putin a subliniat că viitorul țării îl reprezintă o familie cu copii prosperă și puternică.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0