Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Adresele unde vor staționa astăzi punctele mobile de vaccinare

© Sputnik / Mihai CarausМобильный пункт вакцинации на Скулянке
Мобильный пункт вакцинации на Скулянке - Sputnik Moldova, 1920, 17.07.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Iată unde se vor afla astăzi cele două puncte mobile de vaccinare, autobuzul și troleibuzul, amenajate pentru imunizarea anti-COVID a cetățenilor.
CHIȘINĂU, 17 iul - Sputnik. Cele două vehicule staționează, conform unui grafic, în locuri prestabilite în Chișinău și în suburbii. Astfel, pe parcursul zilei de astăzi, troleibuzul transformat în centru mobil de imunizare se află în sectorul Botanica, pe bulevardul Decebal 89, lângă monumentul lui Serghei Lazo.
La punctele mobile de vaccinare se poate imuniza orice doritor, indiferent de viza de reședință și locul de trai. Vaccinarea se poate face doar în baza actului de identitate. 
După imunizare, fiecare persoană primește certificatul care confirmă ca i-a fost administrată prima doză și este informată despre data pentru cea de-a doua doză.
Punctele mobile includ zona de triaj, zona de vaccinare și zona de monitorizare. De asemenea, a fost amenajat un spațiu special pentru eventualele cazuri de complicații post-vaccinare.
Scopul acestei campanii este de a facilita accesul populației la vaccinarea anti-COVID-19, în special, imunizarea tuturor doritorilor în imediata apropiere a locului de trai sau de muncă.
Până în prezent, în Republica Moldova s-au administrat peste 848 de mii de doze de vaccin anti-COVID-19.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0