Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tragedie la Stăuceni: Un tânăr a murit după ce peste el a căzut un mal de pământ

© Sputnik / Anatolii KiriakAcces interzis - Poliția
Acces interzis - Poliția - Sputnik Moldova, 1920, 16.07.2021
Abonare
Viața unui tânăr de doar 22 de ani a fost curmată de un mal de pământ în timpul unor lucrări de excavare.
CHIȘINĂU, 16 iul - Sputnik. Un tănăr de 22 de ani s-a stins din viață, după ce peste el a căzut un mal de pământ. Totul s-a întâmplat ieri, în comuna Stăuceni din municipiul Chișinău. Tânărul efectua lucrări de excavare pentru canalizare, iar un mal de pământ s-a surpat și a căzut peste el. La fața locului s-a deplasat imediat grupa operativă, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și ambulanța.
Ливень в Кишиневе  - Sputnik Moldova, 1920, 14.06.2020
Societate
Prăpăd în Capitală: Un mal de pământ s-a prăbușit peste mașini parcate în zonă
„S-a stabilit că în timpul lucrărilor s-a surpat un mal de pământ peste tânărul care efectua lucrări. Forțele de ordine imediat au intervenit și au scos băiatul de sub pământ. Medicii au depus tot efortul, dar acesta nu a mai putut fi salvat”, a comunicat pentru Sputnik Moldova ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati. 
Corpul neînsuflețit al tânărului de 22 de ani a fost transportat la Centrul de Medicină Legală pentru a fi efectuate toate expertizele și a se stabili cu exactitate cauza decesului. În acest caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii tragediei. Totodată, au fost sesizați reprezentanții Inspecției Muncii.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0