Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Curtea de Apel a decis: Va rămâne sau nu Dorin Damir după gratii

© Inquam Photos / Octav GaneaJustiție, ciocan
Justiție, ciocan - Sputnik Moldova, 1920, 16.07.2021
Abonare
Curtea de Apel a respins demersul avocatului președintelui FEA și a menținut arestul preventiv solicitat de procurorul PCCOCS și dispus de Judecătoria Chișinău cu sediul Ciocana.
CHIȘINĂU, 16 iul - Sputnik. Președintele FEA, Dorin Damir, rămâne în continuare după gratii. Curtea de Apel Chișinău a respins astăzi demersul avocatului acestuia. Totodată, prin decizia de joi a magistraților Curții, a fost menținut și arestul în privința șefului Inspectoratului de Poliție din Bălți, dar și a inspectorului Poliției de Frontieră.
SIS СИБ - Sputnik Moldova, 1920, 05.07.2021
Societate
Președintele FEA, șeful Poliției din Bălți și un polițist de frontieră, reținuți
Cei trei sunt învinuiți de abuz de serviciu, delapidarea averii statului, trecerea ilegală a frontierei de stat, divulgarea secretului de stat și fals în acte publice.
Anterior, procurorul PCCOCS a solicitat și a obținut recuzarea unor judecători ai Curții de Apel din completul care examina dosarul, pentru asigurarea imparțialității procesului.
Potrivit unui comunicat emis de Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, investigațiile pe acest caz continuă.
Amintim că cei trei au fost reținuți luni, 5 iunie, după ce Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale și Serviciul de Informații și Securitate au descins la domiciliile, în birourile și automobilele mai multor persoane.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0