Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Dumitru Chitoroagă

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt rectorul Universității de Studii Politice și Economice Europene, Gheorghe Avornic, maestrul fotograf, Victor Sacaliuc, Anastasia Moldovanu, directoarea Bibliotecii de Arte, scriitoarea și doctorul în biologie, Alina Trofim.
În data de 15 iulie este Ziua Mondială a competenței tinerilor. Cum sunt tinerii de astăzi, cât de instruiți și capabili de a discerne adevărul de fals, valoarea de non-valoare discutăm cu rectorul Universității de Studii Politice și Economice Europene, Gheorghe Avornic. Recent a fost vernisată expoziția de fotografii cu genericul ”Stări și emoții” a unui grup de fotografi din R. Moldova, care cuprinde 36 de portrete, realizate de 11 fotografi: Victor Sacaliuc, Alex Dobrovolschi, Mihaela Alaiba, Eduard Bâzgu, Vitalie Iovu, Denis Chicu, Constantin Grigoriță, Victor Pictor, Dumitru Vosimeric, Dorin Rusu și Sergiu Vulpe, ultimul fiind stabilit în Irlanda. Expoziția va fi deschisă până la sfârșitul anului. Detalii ne oferă maestrul fotograf, Victor Sacaliuc, organizatorul expoziției. Știați că și cărțile stau în carantină? Discutăm despre procedura de dezinfecție a cărților întoarse de către cititori în biblioteci cu Anastasia Moldovanu, directoarea Bibliotecii de Arte. O nouă lansare de carte semnată de scriitoarea și doctorul în biologie, Alina Trofim – Lumini și Umbre, astăzi la or 15 la Biblioteca Onisifor Ghibu. Detalii ne oferă autoarea cărții.
Fluxul de știri
0