Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Dumitru Chitoroagă

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Valentina Volontir, șefa Direcției Cultură a Consiliului municipal Chișinău, antrenorul Sergiu Gangan, sportivul Petru Morari și regizoarea, scenarista, membra Uniunii Cineaştilor din Republica Moldova, Leontina Vatamanu.
Sportul - în prim plan! Despre rezultatele sportivilor nostru la King Boxing în cadrul întrecerililor naționale și internaționale  ne vorbește antrenorul Sergiu Gangan și sportivul  Petru Morari. În perioada 14-17 iulie, în capitală se va desfășura prima ediție a Festivalului „Te salut, Chișinău". Potrivit Primăriei Chișinău, proiectul este dedicat aniversării a 585-a de la prima atestare documentară a capitalei.
În cea de-a treia zi a festivalului, pe 16 iulie, Primăria Chișinău va organiza Conferința online „Chișinău-585 de ani - un oraș între trecut și viitor", cu participarea a 82 de edili ai orașelor înfrățite și partenere ale capitalei. Detalii despre ce se va întâmpla în aceste zile în Chișinău ne spune Valentina Volontir, șefa Direcției Cultură a Consiliului municipal Chișinău. În contextul celebrării celor 20 de ani de la inițierea în 2001 a festivalului CRONOGRAF, în intervalul 14-17 iulie 2021 vor fi 4 Seri de CRONOGRAF.
Evenimentul este adresat publicului cinefil, cineaștilor, dar și tuturor celor care sunt interesați să descopere ultimele producții cinematografice autohtone. Organizatorii festivalului vă propun o selecție de producții moldovenești lansate în premieră absolută, precum și alte filme interesante, urmate de discuții cu autorii. Detalii ne oferă regizoarea, scenarista, membră a Uniunii Cineaştilor din Republica Moldova, Leontina Vatamanu.
Fluxul de știri
0