A murit fostul soț al interpretei Ala Pugaciova

© Sputnik / Евгения Новоженина / Accesați arhiva multimediaАлла Пугачева
Алла Пугачева - Sputnik Moldova, 1920, 14.07.2021
Abonare
A murit fostul soț al cântăreței ruse Ala Pugaciova. Regizorul Alexandr Stefanovici s-a stins din viață la vârsta de 76 de ani.
CHIȘINĂU, 14 iul - Sputnik. Regizorul, actorul și scenaristul Alexandr Stefanovici a murit în urma complicațiilor provocate de noul coronavirus. Anunțul tragic a fost făcut de prietenul său, muzicianul Alexandr Levșin, scrie ria.ru.
Ala Pugaciova - Sputnik Moldova, 1920, 15.04.2019
Rusia
Ala Pugaciova la 70 de ani: Misterul popularității - Video
"Am aflat despre Sașa ... A zburat ... Sunt îndoliat ... Doamne! Ce este!? Această infecție nu cruță pe nimeni", a scris Levșin pe Facebook.
Potrivit presei locale, Alexandr Stefanovici a murit în urma complicațiilor provocate de COVID-19. Plămânii muzicianului au fost grav afectați.
Ștefanovici a absolvit facultatea de regie la Universitatea de stat de cinematografie Serghei Gherasim din Rusia în 1969. A lucrat la televiziunea din Leningrad și la studioul de filme documentare din Leningrad.
Pe parcursul acțivității sale profesionale, Alexandr Stefanovici a regizat peste 40 de filme documentare, inclusiv despre Joseph Brodsky, Yuri Lyubimov, Zurab Tsereteli, Leni Riefenstahl și alții.
A fost căsătorit cu actrița Natalia Bogunova și cântăreața Ala Pugaciova.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0