Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Viitorul Moldovei - în mâinile PAS. Ce urmează?

Abonare
Partidul Acțiune și Solidaritate a câștigat detașat alegerile parlamentare anticipate. Este pentru prima dată când un partid de dreapta reușește să obțină majoritate parlamentară în țara noastră. Ce urmează?
1 454 234 de cetățeni au participat la scrutinul din 11 iulie, dintre care peste 52 la sută au susținut Partidul Acțiune și Solidaritate, iar aproape 30 la sută – Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor. Partidul Politic ”Șor” abia de a trecut pragul electoral, iar Partidul Politic “Platforma Demnitate și Adevăr” a obținut puțin peste 2 la sută dintre voturile cetățenilor.
Despre rezultatele alegerilor parlamentare anticipate discutăm, la ATITUDINI, cu analistul politic Roman Mihăieș, doctorul habilitat în politologie Victor Juc, politologul Ian Lisnevschi și jurnalista și experta în domeniul politicii externe din România, Georgiana Arsene.
 
Fluxul de știri
0