Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ministerul rus de Externe a comentat rezultatele alegerilor din Moldova

© Photo : Пресс-служба МИД РФ / Accesați arhiva multimediaБрифинг официального представителя МИД России М. Захаровой
Брифинг официального представителя МИД России М. Захаровой - Sputnik Moldova, 1920, 12.07.2021
Abonare
Rusia tratează cu respect rezultatele alegerilor parlamentare anticipate din Republica Moldova și se așteaptă ca acestea să contribuie la armonia interetnică în societate, a declarat purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe rus, Maria Zaharova.
CHIȘINĂU, 12 iul – Sputnik. "Partea rusă ... tratează rezultatele alegerilor cu respect și se așteaptă ca acestea să contribuie la armonia interetnică în societatea moldovenească", a spus Zaharova într-un comentariu postat pe site-ul Ministerului de Externe rus.
Прямая линия с президентом РФ Владимиром Путиным - Sputnik Moldova, 1920, 12.07.2021
Rusia
Putin a publicat un articol despre unitatea rușilor și ucrainenilor
"Sperăm că va avea loc implementarea consecventă a înțelegerilor și acordurilor ruso-moldovenești în vigoare, precum și pentru participarea activă continuă a Republicii Moldova la procesele de integrare în spațiul CSI. Suntem gata să cooperăm cu toate forțele politice moldovenești care vizează la consolidarea legăturilor dintre țările și popoarele noastre", a spus Zaharova, fiind citată de RIA Novosti.
Zaharova a reamintit, de asemenea, că în perioada preelectorală, Ministerul rus de Externe „și-a exprimat în repetate rânduri regretul cu privire la faptele de ingerință externă în procesele politice interne moldovenești care au avut loc din partea Statelor Unite, a Uniunii Europene și a statelor sale membre UE".
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0