Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cum au votat cetățenii în raioanele Moldovei – harta

Abonare
Vedeți în infograficul nostru cum au votat cetățenii Moldovei la secțiile deschise pe teritoriul țării – care forțe politice au acumulat mai multe voturi în raioane și municipii.

la secțiile de votare deschise pe teritoriul Moldovei au fost numărate 100% din procesele verbale pentru alegerile parlamentare. Pe cine au susținut cetățenii țării în raioane și municipii

Numărarea buletinelor de vot la alegerile din Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 12.07.2021
ALEGERI PARLAMENTARE 2021
Au fost numărate peste 99,50 % din voturi: Care sunt rezultatele

În ceea ce privește formațiunea politică PAS, aceasta a câștigat în următoarele raioane și municipii - Drochia, Soroca, Florești, Sângerei, Fălești, Ungheni, Telenești, Rezina, Orhei, Călărași, Nisporeni, Strășeni, Dubăsari, Criuleni, Chișinău, Ialoveni, Hâncești, Anenii Noi, Căușeni, Stefan Voda, Cimișlia, Leova, Cantemir, Basarabeasca, Cantemir si Cahul.

Blocul comuniștilor și socialiștilor este câștigător în raioanele Briceni, Ocnița, Dondușeni, Edineț, Râșcani, Glodeni, municipiul Bălți, Taraclia, UTA Găgăuzia și în regiunea transnistreană.

Alegerile parlamentare anticipate au avut loc în Moldova pe 11 iulie. Participarea la vot a fost de 48,41% (1 477 504 persoane).

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0