Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce se întâmplă la Varnița? Câteva zeci de combatanți, la punctul de control - VIDEO

© Sputnik / Rodion ProcaUn grup de veterani a venit la postul de control Varnița
Un grup de veterani a venit la postul de control Varnița - Sputnik Moldova, 1920, 11.07.2021
Abonare
La intrare în satul Varnița, un grup de combatanți s-a adunat la punctul de control dintre Varnița și Bender.
CHIȘINĂU, 11 iul - Sputnik. În jur de 30 de combatanți au venit la punctul de control Varnița din zona de securitate. Aceștia susțin că au venit să monitorizeze situația în zonă.
TELEGRAMMMM "{$url}"
Combatanții au stat câteva minute la punctul de control din zona de securitate și au plecat. 
TELEGRAMMMM "{$url}"
Astăzi, 11 iulie au loc alegerile parlamentare anticipate. În țară au fost deschise peste 2 000 de secții de votare, dintre care 41 de secții pentru cetățenii moldoveni care locuiesc pe malul stâng al Nistrului. 
Asta după ce Curtea Supremă de Justiție a anulat decizia Camerei de Apel din 10 iulie privind reducerea numărului de secții de votare pentru locuitorii din regiunea transnistreană.
În cadrul unui briefing, șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției Marin Maxian a declarat că Poliția deține informații despre posibile provocări în anumite zone, în ziua alegerilor anticipate din Moldova, care sunt pregătite de unul candidații electorali. El a subliniat că este vorba în special despre zona de securitate și teritoriul de-a lungul Nistrului. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0