Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Fiul mai mare al lui Dodon a votat pentru prima dată și a vorbit cu presa: Ce a declarat

© Photo : Miroslav RotariВыборы в парламент Молдовы 2021
Выборы в парламент Молдовы 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 11.07.2021
Abonare
Fiul cel mai mare al președintelui PSRM Igor Dodon a votat astăzi pentru prima dată, după ce recent a atins majoratul. El a acceptat să răspundă la întrebările jurnaliștilor.
CHIȘINĂU, 11 iul - Sputnik. Liderul socialiștilor Igor Dodon a venit la urne împreună cu soția sa și fiul mai mare Vladislav Dodon, care și-a exercitat dreptul la vot pentru prima dată. El a fost întrebat de jurnaliști cum vede viitorul Moldovei. 
„Sunt doar un student și nu mă gândesc atât de mult la politică. Am votat pentru viitorul Moldovei. Moldova în viitor arată ca o țară independentă, care nu se bazează pe ajutorul celorlalte state și poate să se dezvolte”, a menționat Vladislav Dodon. 
Fiul mai mare al lui Igor Dodon a precizat că în prezent își face studiile în China.
Выборы в парламент Молдовы 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 11.07.2021
Politică
LIVE TEXT: Alegeri parlamentare anticipate în Moldova - votarea, rezultate
Amintim că pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, Comisia Electorală Centrală a înregistrat 23 de concurenți electorali: 20 de partide politice, două blocuri electorale și un candidat independent.
În cursa pentru fotoliile de deputat s-au înscris 22 de partide, două blocuri electorale și un candidat independent. 
Pentru validarea rezultatelor alegerilor parlamentare anticipate, este necesar să se prezinte la vot cel puțin o treime dintre alegătorii înscriși în listele electorale. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0