Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Deputat al Dumei de Stat: Transnistrenii votează calm, în conformitate cu legea

© Sputnik / Игорь Зарембо / Accesați arhiva multimediaАртем Туров
Артем Туров - Sputnik Moldova, 1920, 11.07.2021
Abonare
Membrul Comitetului Dumei de Stat pentru afacerile CSI Artiom Turov este observator la alegerile anticipate pentru Parlamentul Republicii Moldova și monitorizează situația de la secțiile de votare pentru alegătorii din stânga Nistrului.
CHIȘINĂU, 11 iul - Sputnik. Cetățenii moldoveni din stânga Nistrului votează „calm, strict în conformitate cu legislația națională a Republicii Moldova”. Declarația a fost făcută de către deputatul Dumei de Stat Artiom Turov pentru Sputnik Moldova
"În același timp, vedem că la hotar, în fața punctului de control, există persoane care, în timpul campaniilor electorale anterioare, au încercat în repetate rânduri să blocheze trecerea, încercând să împiedice transnistrenii să își exercite dreptul la vot", a spus Turov.
Parlamentarul rus, care monitorizează alegerile parlamentare, speră că organele de drept din Moldova „vor putea asigura securitatea”.
TELEGRAMMMM "{$url}"
Amintim că pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, Comisia Electorală Centrală a înregistrat 23 de concurenți electorali: 20 de partide politice, două blocuri electorale și un candidat independent.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0