Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vaccinarea în troleibuz și autobuz: Unde se vor afla astăzi punctele mobile

© Sputnik / Mihai CarausAu fost lansate punctele mobile de vaccinare
Au fost lansate punctele mobile de vaccinare - Sputnik Moldova, 1920, 08.07.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Și în luna iulie, oamenii din Chișinău se pot vaccina la punctele mobile de imunizare împotriva COVID-19.
CHIȘINĂU, 8 iulie - Sputnik. Cele două vehicule staționează, conform unui grafic, în locuri prestabilite în Chișinău și în suburbii. Astfel, pe parcursul zilei de astăzi, troleibuzul transformat în centru mobil de imunizare se află în sectorul Ciocana, pe bulevardul Mircea cel Bătrân 32, lângă Centrul Comercial „Kaufland”.
Autobuzul amenajat în centru mobil de vaccinare se află la aeroport, pe șoseaua Munceşti 806.
TELEGRAMMMM "{$url}"
La punctele mobile de vaccinare poate să se imunizeze oricine, indiferent de viza de reședință și locul de trai. Vaccinarea se poate face doar în baza actului de identitate. 
După imunizare, fiecare persoană primește certificatul care confirmă ca i-a fost administrată prima doză și este informată despre data pentru cea de-a doua doză.
Scopul acestei campanii este de a facilita accesul populației la vaccinarea anti-COVID-19, în special, imunizarea tuturor doritorilor în imediata apropiere a locului de trai sau de muncă.Până în prezent în Republica Moldova s-au administrat 763 de mii de doze de vaccin anti-COVID-19.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0